Verhuur

In het landelijk gelegen dorp Beetsterzwaag is de Scoutinggroep Ba-ow Beetsterzwaag gevestigd sinds 1961. De groep heeft de beschikking over een recent gerenoveerd clubhuis waar wij bijzonder content mee zijn. Het clubhuis ligt tegen de bossen rondom Beetsterzwaag en heeft een enorm grasveld (ca. 60 x 60meter) waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden. Als je op zoekt bent naar een locatie voor een weekendkamp, grote activiteit of zomerkamp, kom dan eens bij ons langs in Beetsterzwaag.

Het gebouw
Het clubhuis is recentelijk grondig opgeknapt! Het is voorzien van vier gezellige spellokalen, een ruime keuken, twee toiletten, centrale verwarming, meubilair. Tijdens de verhuur zijn twee kleine lokalen afgesloten, de rest is vrij toegankelijk. De keuken is modern ingericht, en is voorzien van een gasstel, koffiezetapparaat, pannen en servies zijn inbegrepen bij de verhuur, kastruimte, dubbele gootsteen, grote wasbak met warm en koud water en een koelkast.

clubhuis1891073_652944574762285_950100270_n

Ligging en activiteiten
Het clubhuis ligt aan de rand van Beetsterzwaag tegen het centrum aan in een bosrijke omgeving. Beetsterzwaag is voorzien van een grote supermarkt, snackbar, diverse restaurants en vele andere bekende en gezellige lokale speciaalzaken. Voor het clubhuis zelf ligt een enorm grasveld (ca. 60×60 meter) waar een royaal kampement opgebouwd kan worden en waar sport- en spelactiviteiten gehouden kunnen worden.